Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale în ajutorul persoanelor vulnerabile

Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători. Echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale Persoane cu Dizabilități, Protecția Copilului și Adopții sunt disponibile NON-STOP la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

“Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități,  Protecția Copilului și Adopții vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră și vă vor oferi asistență. Punem la dispoziția persoanelor vulnerabile numărul de telefon NON-STOP – 0722.70.70.22 Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, stați acasă!”, a declarat Mihai Căldăraru. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.