7 medici și peste 20 de asistenți sunt în izolare la Spitalul Floreasca

Bogdan  Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală anunţă că un pacient internat în unitatea sanitară a fost diagnosticat cu Covid 19. El s-a prezentat acolo pentru altă afecţiune.

”A fost un pacient care s-a prezentat în ziua de 23 la noi, care a negat contextul epidemiologic pentru infecţia cu Covid 19, s-a prezentat pentru altă patologie, iar în urma investigaţiilor paraclinice s-a ridicat această suspiciune. A fost testat, a ieşit pozitiv, a fost transferat Spitalul Victor Babeş”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Conducerea unităţii sanitare a luat măsuri urgente. Toţi cei care au  intrat în contact cu pacientul sunt acum în izolare.

”Personalul respectiv care a venit în contact direct sau indirect cu pacientul s-a autoizolat la domiciliu, este vorba despre 7 medici şi 23 de asistenţi medicali şi personal auxilia”, a mai precizat Bogdan Opriţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.