Dragoș Titea, salariu de 10.000 euro de la ROMATSA, pe litoral cu amanta

În timp ce controlorii de trafic de la ROMATSA negociază un împrumut de peste 28 milioane de euro pentru salarii, sporuri nesimțite și alte indemnizații, șefii acestora se distrează pe litoral cu amantele.

Chiar dacă niciun avion nu a decolat și nu a aterizat pe niciun aeroport din România, în afara de cele cargo, timp de aproape trei luni, controlorii de trafic de la ROMATSA nu au fost nicio zi în șomaj tehnic și nici nu a fost redusă activitatea. 

Dacă tot nu zboară avioane, nu au activitate și încasează salarii nesimțite de aproape 10.000 de euro, directorii de la ROMATSA fug la mare cu amantele. Pe adresa redacției puterea.ro a ajuns un filmuleț și mai multe fotografii în care apare fostul secretar de stat PSD din Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, în prezent director juridic și administrativ în cadrul ROMTASA alături de o femeie, alta decât soția acestuia. Supărat pentru că nu mai este secretar executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea și-a luat amanta și au fugit pe plajă, la începutul acestei săptămâni, în Mamaia, în apropierea hotelului Opera. Din imagini se poate observa cum fostul secretar de stat Dragoș Titea, ușor agitat, este foarte atent să vadă dacă este recunoscut de cineva pe plajă ori în apă.

Dragoș Titea a devenit celebru după un scandal la Ministerul Transporturilor. În vara anului 2015, fiind secretar de stat, împreună cu asistenta, ar fi plecat la mare cu elicopterul Școlii de Aviație. Mai exact, Dragoș Titea era însotit, pe data de 8 iulie 2015, de șefa de cabinet Alexandra Florea și de fiul său.

În noiembrie 2019, același Dragoș Titea a fost protagonistul unui scandal din cauza unei curse întârziate București-Satu Mare. Dragos Titea, proaspăt schimbat din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor a cauzat intarzierea cursei TAROM Bucuresti-Satu Mare pentru că nu a ajuns la timp la avion. Potrivit pasagerilor, avionul a așteptat ala sol până la sosirea lui fostului secretar de stat PSD Dragoș Titea.

ROMATSA împrumută 28 milioane de lei pentru salarii

În timp ce Dragoș Titea stă la plajă cu amanta, colegii acestuia din cadrul ROMATSA caută să împrumute bani de salarii și sporuri nesimțite. Acest împrumut de 28 milioane de euro, contractatat stă la baza unui memorandum aprobat în Guvern, banii sunt pentru salarii, continuarea activității. Din informațiile puterea.ro, cea mai mare parte din cei 28 milioane de euro sunt pentru fondul de salarii, știm că 87% din nivelul de încasare erau bani pentru salarii. ROMATSA, instituția unde există spor de înlocuitor de conducător – 10% la salariu, a avut grijă să nu reducă salariile și nimeni nu a fost în șomaj tehnic pe perioada pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.