Fostul premier Grindeanu reintră în politică alături de Marcel Ciolacu

„Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş”, a anunțat fostul premier Sorin Grindeanu.

Anunțul acestuia a fost transmis, sâmbătă seară, printr-un comunicat de presă al filialei PSD Timiș, după ce a avut loc ședința Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş.

„Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, a spus Sorin Grindeanu.

Grindeanu sugerează astfel că dorește să devină „numărul doi” în conducerea națională a PSD și că, pe linie de partid, șeful lui va fi Marcel Ciolacu – acesta fiind, în prezent, președinte interimar al PSD.

Alegerile pentru noua conducere a PSD ar urma să aibă loc în această lună.

„Prin Sorin avem certitudinea că Bucureştiul va înţelege că în Banat şi Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul şi să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi aşa”, a anunțat Alfred Simonis, liderul filialei PSD Timiș.

Sorin Grindeanu a fost premier timp de șase luni și a fost demis din această funcție în anul 2017, cu acordul liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea. După ce a pierdut funcția de premier, Sorin Grindeanu a devenit președinte al ANCOM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.