Piedone, favoritul în cursa pentru Primaria Sectorului 5, face un apel la cetățeni: Virusul asta nu este o gluma! Este real aici si dincolo de tara!

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 și principalul candidat la Primaria Sectorului 5, face un apel către cetățenii sectorului 5:

„Dragii mei,

Virusul asta nu este o gluma! Este real aici si dincolo de tara!

Habar n-am cum ne va fi viata, cand ne vom acomoda cu el… Habar n-am cum ne va fi, de acum incolo, din punct de vedere economic. Multi aveti afaceri si intelegeti, prea bine, cum este situatia. Inca nu vreau sa scriu despre asta… As scrie cuvinte. Atat… Si-ar fi nedrept.

Voi scrie insa despre altceva… N-am vrut sa ating subiectul, dar trebuie! In calitate de fost primar, trebuie sa scriu urmatoarele randuri…

Ce se intampla acum in Primaria Sectorului 5… nu este bine.
Nu este bine ca tu, primar in functie, sa-ti expui angajatii si cetatenii pe care-i reprezinti in fata acestui virus nenorocit!
Nu! Nu este bine!

De cand mi-am anuntat candidatura in Sectorul 5, primesc telefoane si mesaje de la confrati care nu m-au intalnit niciodata. Ii respect si le promit ca, intr-o zi, va fi bine! Si-n ultima perioada, oamenii acestia imi trimit fotografii… Multe fotografii cu si despre viata din Sectorul 5!

Dragii mei… Observam, cu totii, ca-n ultimele zile ne bat la usi functionarii Primariei Sectorului 5 sau oameni platiti ,cu 100 de lei pe zi de Primaria Sectorului 5, ca sa imparta, in calitate de voluntari, sapun si alte chestii…
Dragii mei… Pachetul va poate fi folositor. Voi stiti… Dar nu va riscati! Nu va expuneti!

Oamenii acestia in rosu, care impart produsele primariei, NU POARTA NICIUN ECHIPAMENT DE PROTECTIE!!!! Oamenii acestia SE POT IMBOLNAVI SAU POT IMBOLNAVI CAND NE BAT LA USI!!!

Oamenii acestia imbracati cu geci cumparate cu 300 de lei, bucata, de Primaria Sectorului 5… POT PROVOCA DRAME IN TOT SECTORUL 5!

Intr-o vreme cand autoritatile sanitare indeamna la cat mai putine contacte sociale, intr-o vreme in care ni se recomanda sa ne protejam cand iesim in exterior, oamenii acestia, care vin de cine stie unde, care s-au intalnit cu cine stie cine, ne inmaneaza pungi, ne vorbesc de la cativa centimetri, ne ating…

Oameni buni, nu este in regula, oameni buni!
NU ESTE BINE CE SE INTAMPLA ACUM IN SECTORUL 5!

Nu va recomand sa-i indepartati de la usile voastre!

Va recomand doar sa fiti atenti! Pana trece molima asta, dar si dincolo de ea, sa fiti atenti, dragii mei!
Crede-ti-ma:
NU ASA TREBUIE SA FIE CONDUSA O PRIMARIE! NU ASA TREBUIE GESTIONAT UN SECTOR!!!! NU ASA!!!

Cu respect, Piedone!”, a scris acesta pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.