Scandal monstru în PNL! Se cere înlocuirea lui Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei! Cine ar urma să-i ia locul

Deși atât premierul Ludovic Orban, cât și europarlamentarul Rareș Bogdan au declarat public că se înțeleg foarte bine și că în interiorul PNL nu există niciun conflict, surse Antena3.ro au declarat că, de fapt între cele două tabere pe care le reprezintă are loc un război rece.

Atacurile vin în general prin informații aruncate pe surse în mass media. După filmarea cu drona publicată de Libertatea, în care Rareș Bogdan a fost surprins serbându-și fiica în compania a aproximativ 100 de persoane, acesta a început un tur de forță la televiziuni, după o perioadă în care fusese mai puțin activ.

Fostul jurnalist a și lansat câteva teme în spațiul public. A ținut să precizeze că la capitolul încredere se află peste Ludovic Orban, conform sondajelor, pe care nu le-a și prezentat ca dovezi, însă și a arătat că PNL a oferit funcții de conducere unor foși apropiați ai lui Liviu Dragnea și Carmen Dan.

Toate aceste informații rostogolite în spațiul public l-au iritat la culme pe premierul Ludovic Orban, care nu a dorit să comenteze nimic public pe acest subiect. Totuși atacul taberei Rareș Bogdan continuă. Mai mulți lideri apropiați de acesta ar cere ca Nicușor Dan să nu mai fie susținut de PNL ca și candidat la Primăria Capitalei și că varianta cea mai bună ar fi Rareș Bogdan, au dezvăluit surse Antena3.ro.

Ca și argument aceștia insistă pe ideea că PNL este partidul cel mai puternic din țară la ora actuală și nu este normal să nu aibă candidat. Ludovic Orban, însă nici nu vrea să audă de această variantă și este decis să meargă pe mână lui Nicușor Dan.

Totuși listele pentru locale nu s-au depus încă și multe se mai pot întâmpla până atunci. Cert este că în această perioadă se dă o luptă rece pentru putere și ambele tabere își folosesc toate armele pentru a se menține în prim plan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.