Brigitte, mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt: “Fiul meu se drogează de la 14 ani.”

Brigitte Patramă a făcut mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt azi, după ce s-a prezentat la secția de Poliție din Voluntari ca să ceară un ordin de restricție. Conform declarațiilor vedetei, fiul ei se drogează de la 14 ani și, de-a lungul timpului, s-au petrecut multe episoade neplăcute. Ultimul s-a produs noaptea trecută, când adolescentul și prietenii săi “afumați” de substanțele interzise și alcool au furat mașina soției lui Florin Pastramă și au distrus-o.

Tot astăzi s-a vehiculat informația potrivit căreia Brigitte ar fi fost agresată de soțul său, afaceristul Florin Pastramă. Contactată, vedeta a declarat cu lacrimi în ochi că nu este adevărat acest zvon și că responsabil de tristețea și durerea sufletească este băiatul ei, Robert Sfăt.

“Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…”, a povestit soția lui Florin pastramă pentru publicația VIVA!.

Coșmarul lui Brigitte din cauza propriului fiu durează de aproape cinci ani, conform dezvăluirilor sale.Ulterior, fosta concurentă de la “Ferma. Un nou început” a mai mărturisit: “Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.