În plină pandemie de coronavirus primarul PNL din Otopeni pune sănătatea pe ultimul loc

„Cel mai bogat oraș din țara, toacă banii anual pe toate prostiile, dar sănătatea, educația, cetățeanul, sunt la coada listei administrației publice PNL Otopeni.
Are Otopeni spital…?!
Are Otopeni upu…?!
Are Otopeni cabinete medicale?!
Are Otopeni…. O cameră de gardă…?!
Nu are…. , dar plătește…150€/ oră, firma de avocați!
Curtea de conturi si inspectoratul de stat in construcții , consiliul județean Ilfov sunt instituțiile ticăloșite care îngenunchează orașul Otopeni, cetățeanul plătitor de taxe si impozite locale.
Curtea de conturi …, mai constată ilegalitățile, prejudiciile, încălcarea legilor, dispune măsuri…. Doar pe “ hârtie”…!Vede contractele ilegale încheiate de PNL Otopeni.., dar trece cu vederea!
Constată supraevaluări în cheltuieli, deturnări de fonduri publice, achiziții ilegale, plăți ilegale, neîncasarea veniturilor în cuantum si la termen- conform legii, dar de fapt nu monitorizează recuperarea prejudiciilor, încălcarea legilor identic… An de an!
Directorul Chiric a cheltuit milioane de euro pentru un club de fotbal înființat din orgolii prostești, nimeni nu a investigat dispariția milioanelor de euro pentru clubul de fotbal desființat!
Directorul Vlad Constantin plătește zi de zi clientela PNL Otopeni încălcând legea:
nu există controlul financiar preventiv, nu există bun de plată, nu există nici măcar… Semnături pe documente!
Acum avem răspunsul:
din aceste motive nu avem obiectivele pentru sănătate si educație in Otopeni!!!

Pe scurt, concluzia tragică e ca Otopeniul nu dispune de nimic, dar cel mai grav e ca nu exista instituții medicale și banii cetățenilor se duc pe multe lucruri inutile. Cu virusul asta e din ce în ce mai periculos sa trăim aici, iar persoana responsabilă de aceste lipsuri e complet dezinteresată de starea orașului.

Citind acest nou articol, am trecut de la jale la revoltă. Domnii Chiric și Vlad au vreun dram de remușcare pentru banii îndesați in conturi in loc sa le fi lăsat cursul cinstit spre spital si școală. Se cred deștepți si sub protecție înaltă.
Dar cel puțin floarea cea vestită a susținătorilor PNL a înțeles că a ales o conducere la primărie care acum ne costă viața. Strigau ca disperații „ciumă roșie” și acum ne riscam viața noastră si a celor dragi din cauza hienelor de la primărie aleși de ei.
Ăsta este reversul democrației : cei conștienți de realitate mor pe mâna proștilor.”, scrie PSD Otopeni pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.