Sportivii se antrenează în casă, dar PNL-ul face angajări la Ministerului Tineretului și Sportului

În plină criză de coronavirus, când pandemia a adus țara în stare de urgență și avem ordonanțe militare, când în fiecare zi aflăm că din ce în ce mai mulți angajați ajung în șomaj tehnic și firmele pun lacătul pe ușa, PNL are un singur scop măreț: să facă angajări în ministere.

Bogdan Matei, fostul Ministru al Tineretului și Sportului atrage atenția asupra abaterilor imorale din MTS:

„Stop concursuri! Prioritatea este prevenția și sprijinul financiar pentru sportivi, antrenori, federații și cluburi sportive!
Domnule ministru Stroe, astăzi, mai mult ca oricând, cu toții trebuie să dăm dovadă de unitate și solidaritate. Dumneavoastră trebuie să înțelegeți că prioritatea 0, in calitate de ministru MTS, este sprijinirea sportului! Doar așa vom mai avea mari campioni, lângă care să ne mai îngrămădim și noi, politicienii, la poze! Și aici nu mă exclud nici pe mine din grămadă!
⛔️ Stop organizare de concursuri la MTS!”, menționează acesta.
#insistpentrusport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatiile publicate pe ataclapersoana.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citirea in lead a sursei cu link activ. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.